Get the Flash Player to see this rotator.

Preselecties - Info

Heb je een groep, wil je de wereld veroveren, beginnend met Schil On Stage?

Dien dan nu je kandidatuur in om mee te dingen naar een plaats op de affiche van Schil On Stage!


Wat?


Schil On Stage vindt voor de 20ste maal plaats en dit op 18 & 19 april 2014. De organisatoren (vrijwilligers van de Jeugdraad van Schilde) willen beginnende groepen de kans bieden om op te treden voor een groter publiek. Daarom worden preselecties georganiseerd, waarop groepen kunnen optreden voor een live publiek. Deze preselecties zijn telkens mini-festivals op zich. Uit deze Preselecties worden de groepen voor het eigenlijke festival gekozen. Er is geen opvallende jury, de werkgroepleden beoordelen de groepjes op verschillende punten. Pas wanneer alle groepjes zijn geweest en de Preselecties achter de rug zijn, wordt beslist welke van de groepen op de affiche van Schil On Stage komen.


Waar?


De preselecties gaan, net zoals vroeger het geval was, door in de joS (gemeenteparkje aan de jeugddienst): Eugeen Dierckxlaan 24, 2970 Schilde. Er is voldoende parkeergelegenheid in de Eugeen Dierckxlaan zelf. Vanaf 20u kan je er terecht voor uitstekende optredens zonder dat je inkom hoeft te betalen.Jos Schilde weergeven op een grotere kaart


Welke groepjes komen op Schil On Stage?


Nadat alle preselecties zijn geweest wordt er beslist welke van de groepen een plaats krijgen op het hoofdpodium van Schil On Stage.


preselecties


Terug

SPONSORS

Get the Flash Player to see this rotator.

Schil On Stage

18 & 19 april 2014

WANTED


Inschrijven Medewerker


Jeugdraad Schilde

Werkgroep Schil On Stage
Eugeen Dierckxlaan 24
2970 Schilde


Tel.: 03/380.07.47
Fax: 03/380.07.41
E-mail:

GASTENBOEK
Organisatie